• By admin
  • 30 abril, 2021

7è Aniversari seu SUCS Concert de Sergi Estella

7è Aniversari seu SUCS Concert de Sergi Estella

7è Aniversari seu SUCS Concert de Sergi Estella 500 277 SUCS BCN

Aquest Divendres celebrem al club el 7è aniversari de la seu de SUCS BCN.

Per començar us esperem a les 18h amb concursos  on podreu guanyar premis molt especials (dessuadores i samarretes de sucs, grinders, petes, etc.).

Tot seguit us hem organitzat el concert del cantautor Sergi Estella, que mescla blues and humor mitjançant instruments ben peculiars fets per ell utilitzant escombres, llaunes o ampolles.

Mes informació sobre el One Man Band Sergi Estella :

SERGI ESTELLA és un extraordinari músic, compositor, cantant i multiinstrumentista de la localitat barcelonina de Rubí. És un artista peculiar, ja que a part d’interpretar els seus temes a veu, guitarra i en ocasions harmònica, sol interpretar alguns d’ells amb instruments musicals fabricats per ell mateix a el temps que s’acompanya de percussió amb els peus.

A l’respecte el mateix Sergi Estella sol acte descriure així: «Faig guitarres que treuen vi, escombres elèctriques, raquetes de tennis amb cordes i d’altres invents, tot ho intento fer sonar acompanyant-me amb la bateria als peus i cantant coses que em passen per el cap «.

Abans d’iniciar el seu actual projecte en solitari, Sergi Estella forma part de diversos projectes musicals sent el primer d’ells «Sergi Estella i a els Assaltadors de Tàlems» trio format per Sergi Estella a la veu i guitarra, Gerard Tort a la bateria i Miquel Galceran a l’contrabaix i baix. El trio que es caracteritza per les seves influències de blues, folk i country amb temes propis amb un llenguatge directe i desenfadat publica en l’any 2010 per Discogràfica Estudis Sonitrons el disc amb set temes «Sergi Estella i a els Assaltadors de Tàlems». El grup abans d’una pausa indefinida dóna un últim concert el 13 de juny de 2014 a l’Espai Cultural de la CGT de Rubí.