BEERMUT RUMBERO 7º ANIVERSARI CERVESA ESPIGA

BEERMUT RUMBERO 7º ANIVERSARI CERVESA ESPIGA

BEERMUT RUMBERO 7º ANIVERSARI CERVESA ESPIGA 500 300 SUCS BCN

Els amics de cervesa Espiga celebren 7 anys de bones birres i per celebrar-ho punxarem un barril de Hyperactive, la Triple IPA que tant ens agrada, al ritme de les rumbes del gran Dantuvi.

A més a més de la carta de cerveses que tenim habitualment, afegirem dues cerveses elaborades especialment per aquesta ocasió la Seven Barrels (Farmhouse Sour Barrel Aged amb un cupatge de set bótes de vi del Penedès per aconseguir una cervesa amb notes de fusta, fruits vermells i una acidesa subtil de 7º) i la Seven Malts (Pastry Stout amb vainilla, nibs de cacau i xarop d’auró en una cervesa pastisset de 11,5º).

Mes informació sobre la Cervesa Espiga feta a Sant Llorenç d’Hortons.

La passió per crear una cervesa diferent, natural i de proximitat. I la vocació de dos biòlegs per donar vida a una cervesa amb personalitat i caràcter especial. De qualitat, única. Elaborada al cor del Penedès. Una cervesa per gaudir, no només de la pròpia cervesa, sinó també de tot el seu procés: des de la primera idea, les primeres proves, tot el procés d’elaboraciói finalment bevent-ne en companyia.

L’Arnau Rovira, el head brewer, i la Teresa Galván, la directora d’administració i vendes, van començar plegats el projecte al 2012, després d’experiències internacionals a Dinamarca i Alemanya. Començant com a Gipsy Brewers i fent-se lloc a barres, neveres i fires de cervesa, ben aviat van fer el salt i van obrir la seva fàbrica a Sant Llorenç d’Hortons.

Després de set anys donant fruit a cerveses plenes de vida, i amb un equip que s’ha anat ampliant fins als vuit treballadors, segueixen com vam començar: amb ganes incansables per elaborar cerveses naturals, amb caràcter, per gaudir-ne a cada glop.

La fàbrica de cervesa Espiga, situada a Sant Llorenç d’Hortons, en ple Penedès, compta amb una capacitat productiva de 2.000 hl anuals des d’on es distribueix arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol, alhora que exporten a altres països europeus com el Regne Unit, Alemanya, Suècia, Noruega, França, Itàlia o Sèrbia i a Estats Units i Rússia.